sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Puutarhakauppias Tampereelta taimikauppiaana puutarha- ja taimien istutuspalveluiden tarjoajana Pirkanmaan ja Tampereen talousalueella tarvittaessa puiden kaatajana ja pensasaitojen leikkaajana. Käteisellä nopeinta palvelua. Minulle on turha mainita yksityishenkilöiden mitään laskuun tekemisestä, ilmaistyöt voi hoitaa maamme hyysärimafian lemmikeille ymv:lle, josko he tekevät?Puutarhakauppias Tampereelta taimikauppiaana puutarha- ja taimien istutuspalveluiden tarjoajana Pirkanmaan ja Tampereen talousalueella tarvittaessa puiden kaatajana ja pensasaitojen leikkaajana. 


Puutarhakauppias Olavi Lehto Tampereelta palveluksessanne e-mail: puutarhapalvelua@gmail.com + puhelin ja tekstari: 044-3380291 

Ohessa kuvastoa mm hevoskastanjoiden siirtopalvelusta asiakkaan pihaan käteisen odottaessa kuoressa valmiinaPuutarha- ja talonmiespalvelu Tampere Palveluhinnoittelu 50€ alkava (ei alv) tunti 300 km säteellä Tampereen keskustasta. 

Muualle Suomeen ja naapurimaihin toki eri sopimuksesta kun kulukorvasta nostetaan mainitun 50 € / tunti + verottajan vahvistama kilometrikorvaus päälle. Maksut käteisellä. Jos halutaan alvillisina palvelut, niin mainittujen summien päälle alv päälle.

Käteisellä nopeinta palvelua. Minulle on turha mainita yksityishenkilöiden mitään laskuun tekemisestä, ilmaistyöt voi hoitaa maamme hyysärimafian lemmikeille ymv:lle, josko he tekevät?Pihapuiden kaadot, pensasaitojen leikkaukset, taimien hankinta- ja kuljetukset istutustöineen, muutto- ja kantopalvelut, puutarhatyöt. Ilmoittakaa tarpeenne sähköpostilla, kiitos. Katsotaan miten edetään?

Nähdään, käteistä peliin kättelyssä niin homma alkaa heti.

------------------------------------------------------------------------------------------------

http://puutarhakauppias.blogspot.fi/

---------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti